Igrai Igri » Детски Игри » Образователни » Топография
9.1 / 10 - 4062

Топография

Тествайте знанията си с тези топографски игри. Можете ли назовете по име всички градове в САЩ? Какви морета и реки има в Европа? Тези забавни игри ще ви помогнат да разберете колко добре познавате нашата планета. Да се надяваме, че сте слушали уроците в училище!

Нашата колекция с най-добри топографски флаш игри ще тества наистина познанията ти по география. Ако обичаш да търсиш върху карти и да определяш различни места на планетата тези видео игри са точно за теб. Всички игри в този раздел са безплатни за онлайн игра, така че може да опиташ колкото желаеш докато намериш тази, която харесваш най-много. В Страните в Северна Америка ще бъдат тествани познанията ти за Южна Америка. Не се тревожи ако не отговориш правилно на всички от първия път. Можеш да играеш отново и отново безплатно докато научиш всички страни, за да можеш да решиш играта с перфектен резултат!
За нещо малко по-глобално, опитай Открий Градове, която изисква да откриеш градовете на картата на света. Това звучи просто, но може да се изненадаш колко много грешиш. Можеш да играеш толкова пъти колкото пожелаеш докато отговориш правилно на всички. Друга страхотна географска игра е Страните в Европа, която ще тества познанията ти за Европейският ландшафт и топография. Която и игра в този раздел да избереш да играеш, ние мисли че ще се забавляваш докато научаваш за различни места по света. Колко добре познаваш света?