Igrai Igri » Детски Игри » Образователни » Игри с азбуката
8.2 / 10 - 542

Игри с азбуката

За някой, който трябва да научи азбуката или просто има нужда от повече упражения, нашите азбучни игри са перфектни. Те са забавни и в същото време много образователни. Понякога ще трябва да научиш всички букви до края на играта, друг път трябва да повалиш враговете си докато учиш буквите. Във всеки случай, нашите азбучни игри са винаги много забавни!

Да научиш буквите не трябва да е трудно. С нашите флаш азбучни игри твоето дете със сигурност ще научи нещо докато се забавлява в същото време. Имаме голямо разнообразие от игри в този раздел, така че сме сигурни че има нещо за всеки, който трябва да научи азбуката или да се упражнява малко повече. В Alphabet Shoot е забавно да научиш буквите като ги събираш в игра, където трябва да сваляш враговете. Замислена за по-малки деца, тази видео игра е безплатна за онлайн игра и е страхотен начин да помогнеш на децата да изчистят езиковите си умения.

Друга страхотна азбучна флаш онлайн игра е Alpha Drive. Децата трябва да познават буквите си, за да съберат всички символи. Колкото е лесна за игра, толкова е и страхотно предизвикателство и упражнение за всеки, който се опитва да научи азбуката. Забавна игра със скрити части от азбуката е Rumble in the Jungle. Всеки, който учи своите букви ще се влюби в забавния начин, по който тези уроци се преподават в тази игра! Една част пъзел, една част урок - това е страхотен начин за децата да се забавляват и учат в същото време.