Igrai Igri » Детски Игри » Образователни » Математически игри
7.9 / 10 - 121

Математически игри

Търсиш ли истинска главоблъсканица? Дошъл си на правилното място! Имаме игри за всеки, който обича математика, независимо дали е лесна или малко по-трудна.

Обучението може да бъде забавно! Заглавията в нашия раздел от флаш математически игри потвърждава това правило. За всеки, който обича математиката и числата или е добър в мозъчните загадки, тези игри със сигурност ще го задоволят. Имаме нещо за всеки геймър от всяка възраст и всички игри в тази категория са безплатни за онлайн игра, което ги прави още по-добри в нашите очи. С много различни нива на трудност Math Butterfly има по нещо за всеки. Няма значение нивото на математическите ти умения, ще откриеш нещо, което да харесаш в тази игра. И докато играеш има добър шанс да подобриш математическите си умения!

В Maze And Math трябва да използваш математика и числа, за да изчистиш лабиринта и да преминеш нивото. Напредвайки в играта, тя прогресиращо става по-трудна, но не е невъзможно да победиш. Феновете на числата ще се влюбят в тази игра и ще я играят отново и отново. Математиката и числата могат да бъдат вълнуващи! В Battle Math трябва да използваш математика, за да победиш враговете преди да завладеят света. Ако обичаш флаш математическите игри ще се влюбиш в това заглавие или в някое от останалите, които имаме в този раздел.