Igrai Igri » Детски Игри » Shrek
7.9 / 10 - 3310

Shrek

Елате при нас, за да играете игри с този дружелюбен зелен гигант! Всички тези игри са разнообразни и оригинални, но са базирани на един персонаж - Шрек! Можем да ви предложим игри със Шрек за трениране на паметта, за оцветяване, с пъзели и още много други!

Имаме най-добрите Flash Shrek видеоигри, които можете да играете онлайн безплатно. В тази категория имаме по нещо за всички типове играчи. Ако харесвате ребус игри или малко повече екшън и приключение, при нас непременно ще намерите нещо от анимационните филми. Магарето ли отговори? За нещо просто, което ще се хареса на по-малките деца, опитайте Оцвети Шрек - книжка за оцвтетяване, която ще позволи на децата да създадат арт шедьоври без да се изпоцапат. От главния герой до принцесата Магаре, за всеки има страница за оцветяване.

Друга чудесна онлайн Shrek Flash игра е Оригването на Шрек. Тази игра с грубоват хумор се върти около оригване. Можете ли да накарате Shrek да се оригне за максимален брой точки? Играта няма да се хареса на всички, но доста хора ще се усмихват докато играят. Ако искате малко спортен екшън, опитайте Shrek Shreds. В тази видеоигра, трябва да изпълнявате номера със скейтборда си. Тематично базирана на хитовия Shrek филм, гарантирано е, че тази игра ще ви забавлява часове наред. Най-добрата част е, че можете да играете тази или която и да е от нашите Shrek филм игри безплатно.