Igrai Igri » Трудни Игри » Игри за Рисуване
8.2 / 10 - 1702

Игри за Рисуване

Тези игри за рисуване ви предизвикват да минете дадено ниво чрез начертаване на линии. В някои от тях ще трябва да пуснете нещо чрез начертаването на линия или пък да изрежете лед, за да освободите малък викинг. Звучи забавно? Да, така е!

Обичате ли да рисувате и драскате? Сега можете да го правите онлайн без да изразходвате напразно хартия с нашата колекция от флаш игри за рисуване.Имаме по нещо за всички художници - от начинаещи до напреднали. Някои от заглавията са просто програми за рисуване, които ви позоволяват да създавате произведения на изкуството, а други интегрират художествени умения в забавна игра. Ако искате да знаете какво имаме предвид, наистина трябва да изиграете една от игрите на тази страница.
Ice Breaker 2 е страхотен пример за това какво имаме налично в тази категория. В тзи флаш игра за рисуване трябва да разрежете лед, като рисувате линии през него. Това ще ви помогне да освободите викингите, които ви дават точки. За да съберете максимален брой точки, опитайте се да освободите викингите с възможно най-малко ходове. Колкото повече играете, толкова повече ще ви се иска да продължавате. Други две популярни игри за рисуване онлайн са Mechanism 2 и Mechanism 3. И двете са много забавни и могат да ви забавляват и занимават часове наред. За всеки, който обича да използва мозъка си и иска игра на принципа на размяната, която включва рисуване на линии и други, вие сте намерили най-добрата уеб страница в целия интернет.