Igrai Igri » Трудни Игри » Игри за реакции » Не се страхувай
8.6 / 10 - 854

Не се страхувай

Ако обичате да се промъквате, тези игри ще ви харесат. За да отбележите точки, трябва да сте много внимателни да не ви хване врагът - това може да е учител или банков служител. Промъквайте се без да ви забележат!

Нашите игри, които целят да не ви хванат на местопрестъплението, са страхотен начин да убиете времето. Някои дори ще ви накарат да се вълнувате истински на работното си място - всички те са безплатни, ако ги играете онлайн. Дали сте професионални убийци, студенти, бягащи от час, или служители, които се опитват да се измъкнат от офиса, ще можете да се насладите на един куп различни приключения, докато се опитвате да не ви хванат.
Умението да сте потайни е много ценно в нашите игри, имащи за цел да не ви хванат, но вие трябва да измисляте стратегии, както и тактики. Само като развиете и двете, ще можете да се измъкнете от всички врагове - дори те да са просто вашият шеф или учител. С малко практика ще сте в състояние да преминавате дори най-трудните нива. Ако се чудите откъде да започнете, може да изберете Ultimate Assassin 2, което е страхотен старт за тази категория. И двете игри, Проблеми с Изпита и Избягай от Затвора, са страхотен начин да убиете известно време, като се опитвате да избягате от виртуални опасности, като се промъквате. Опитите да не ви хванат никога не са били по-забавни! Пробвайте някоя от игрите в тази категория днес и вижте дали имате необходимите умения да победите в играта без да ви открият.