Igrai Igri » Трудни Игри » Физически игри » Гюле
8.8 / 10 - 3121

Гюле

Използвайте оръдието си, за да атакувате замъци, да стреляте по плъхове, които се разхождат по лабораторно оборудване, или пък за да нападате викингски селища. В началото може и да ви е лесно, но по-нататък игрите стават все по-трудни и по-трудни. Въпреки трудността, те си остават все така забавни. Забавлявайте се!

Оръдията съществуват отдавна, но да се учиш как да ги използваш ефективно, може да бъде предизвикателство. Нашата колекция от флаш игри с оръдия ще Ви даде много опит в стрелбата от всички ъгли, докато разрушавате или удряте всички видове цели. Докато преминавате по нивата, играта ще става все по-трудна и предизвикателна. В някои от игрите има малко хумор и това е хубаво.
Независимо дали атакувате замъци или ги защитавате, Вие ще бъдете въвлечен в действието, като внимателно ще се прицелвате и тогава ще стреляте надалече. Ако сте добър, ще преминете през първите нива лесно. С преминаване на всяко следващо ниво, играта ще става все по-трудна. С малко практика, ще станете добър. Това е най-доброто нещо за нашите флаш игри с оръдия - можете да ги играете отново и отново без да похарчите никакви пари. С игри като Crush The Castle и Roly-Poly Cannon 2 ще се забавлявате с часове. Това не са единствените видове флаш игри с оръдия, които можем да Ви предложим. Всяка една предлага по-различен начин на игра и сюжет, така че Вие със сигурност ще намерите нещо, което ще Ви развълнува. Готови, прицели се, огън!