Igrai Igri » Трудни Игри » Игри за реакции » Four Second Fury
8.6 / 10 - 375

Four Second Fury

Разполагате с 4 секунди, за да приключите всяка игра! Бъдете съсредоточени, поемете дълбоко въздух и се опитайте да решите колкото се може по-бързо какво ще предприемете!

С нашите флаш игри за време и реагиране ще имате възможност да тествате рефлексите си и може би дори д ги подобрите. Бързо! Мислете бързо! Ако имате добри рефлекси и искате да проверите какво представлявате по отношение на другите, тези игри ще ви дадат онова, от което се нуждаете. Можете да ги играете безплатно онлайн. Прекарайте доататъчно време, в което да избирате игра, защото след като веднъж започнете, ще трябва да се движите бързо, за да успявате!
ObeyObey
72%
Всяка от тези игри дава различен брой точки и те всички имат различни графики и сюжети, но ние смятаме, че ще лесно намерите нещо, което да ви харесва. Ако имате нужда от предложения, може да опитате да започнете с Tiny Trials. В нея вие се състезавате в серии с мини-игри срещу истински хора от цял свят. Звучи забавно? Това е страшно забавно! Цялата разлика се състои в играта на флаш игри за време и реагиране срещу други хора. две други заглавия, които можете да харесате, са Ярост в четири секунди и The Ultimate Douchebag Workout, които са някои от най-добрите флаш игри за време и реагиране, които можем да предложим. В първата имате само четири секунди, за да завършите задачата. В другата трябва да реагирате бързо, за да изградите мускули на мъжа, за да може да си намери приятелка, да си купи нови дрехи и други. Можете ли да отключите всички нива в някоя от тези игри?