Igrai Igri » Трудни Игри » Игри за реакции » Доч
8.8 / 10 - 183

Доч

Опитайте се да избегнете всичко, което лети към вас. Трябва да бъдете бързи и внимателни. Играйте различните игри, всяка със собствен уникален стил, и се опитайте да отбележите най-много точки!

Нашите флаш игри за отдръпване са прости, но много забавни. Накратко, целта ви е да се опитвате да избегнете летящите към вас предмети. Предметите варират (доста) в зависимост от това коя игра всъщност играете, но бъдете сигурни, че ще има изненади, независимо коя игра изберете. Едно от най-хубавите неща при този тип игри е, че колкото повече напредвате, толкова повече предизвикателства срещате. Някои от тях може да се окажат прекалено трудни, за да стигнете до последното ниво.
Една от любимите игри за отдръпване, които предоставяме онлайн, се нарича Run-O-Saur. Тази флаш игра включва динозаври. Ако сте любител на динозаврите, тази игра ще ви побърка. Две други популярни заглавия са Поле с Кубове и Ragdoll Laser Dodge. Която и игра да започнете, ще прекарате дълго време в тренировки, за да успеете да стигнете до последните нива и да спечелите максимален брой точки. Видео игрите с отдръпване от падащи предмети не са за всеки, а за хора, които обичат да тренират ръцете и очите си или просто си падат по предизвикателствата - ето защо са страхотни за убиване на времето. Те са също така полезни за разтоварване от стреса на ежедневието. Разгледайте всички флаш игри за отдръпване, които предлагаме, и изберете онази, която е за вас.