Igrai Igri » Трудни Игри » Игри за реакции » Бързо Писане
8.3 / 10 - 769

Бързо Писане

Колко бързо можете да пишете? В тези игри ще тествате способността си за боравене с клавиатурата на вашия компютър. Правете разнообразни номера в играта "Великият индийски маг" или се опитайте да вземете златото в играта "Пиши за злато"!

Искате да се научите да пишете или да повишите скоростта си на писане? С нашите флаш игри за писане можете да усъвършенствате уменията си и да се научите да пишете по-бързо. Колко думи за минута можете да пишете сега? Тези игри ще ви помогнат да добиете добра представа на какво ниво сте. Когато разберете това, може да ви бъде забавно да проверите колко можете да подобрите уменията си с времето.
Най-добрата новина е, че нашите игри за бързо писане онлайн са безплатни. Можете да подобрите уменията си за писане без да се налага да харчите един куп пари за софтуер. Щом веднъж започнете да ги играете, ще се учудите колко бързо се подобряват уменията ви за писане с времето. Колкото повече се упражнявате, толкова по-лесни стават тези игри с нарастването на уменията ви. Повишете нивото си в реалния живот! Някои от най-популярните игри за бързо писане, които имаме в момента, са Великият Индийски Магьосник и Ninja Hunter. Ако те не ви харесват, можете да опитате с Fast Typing. Която и да изберете за първа игра, запомнете, че можете винаги дасе върнете на тази страница и да изберете друга, докато откриете онази, която харесвате най-много. Разперете леко пръсти и се пригответе да започнете да пишете.