Igrai Igri » Трудни Игри » Стигни другата страна
8.7 / 10 - 2629

Стигни другата страна

Всички си спомняме старите игри "Фрогър". В тях трябваше да се внимава да не ви блъснете кола, докато се опитвате да пресечете пътя като жаба. Целта на тези игри се променила, но въпреки това ние разполагаме с множество различни игри, които ще ви гарантират часове старомодно забавление!

Flash игрите Reach the Other Side (Стигни другата страна) могат да бъдат много забавни. Колкото повече играете, толкова по-лесно ще ви бъде да преминавате от едната страна на екрана до другата. Макар че звучи лесно да стигнеш отсреща, никога не знаете какво ще се изпречи на пътя. Да играете в трафик обикновено не се препоръчва, но в I Love Traffic може да бъде много забавно. В тази игра, ако успеете да стигнете отсреща за най-кратко време, ще натрупате точки. Ако сте достатъчно добри и се упражнявате, бихте могли да съберете максимален резултат.
Разбира се, трябва да споменем оригиналната класика "Пресечи до другата страна" - Жабар. В нея играете зелена жаба, която трябва, подскачайки, да пресече пътя. Звучи просто, но разбира се, като напредвате става все по-трудно. Имаме дори игра с Великденска тема, наречена Зайци и Яйца. В нея сте зайче, което трябва навреме да стигне до другата страна на екрана. На малките деца ще им е приятно да играят тази Flash игра "Премини отсреща", особено около празниците.