Igrai Igri » Спортни Игри » Мятане на копие
8.4 / 10 - 586

Мятане на копие

Почувствайте се като истински спартанец и се опитайте да метнете копието си, колкото можете по-надалеч, в тези страхотни игри с мятане на копие!

Нашите Flash игри с мятане на копие са лесни, но могат да бъдат много пристрастяващи. Ако не сте внимателни, може да установите, че прекарвате дълго време в опитите да постигнете максималния възможен резултат на всяко ниво. Играете онлайн безплатно, така че можете да опитате толкова, колкото желаете от тях. В Олимпийски Плъхове сте малък плъх, но въпреки това можете да метнете коварно копие. Само с три кликвания ще разберете колко далече може да стигнете. Ще можете да преминете през първите няколко етапа на тази игра достатъчно лесно, но не всеки ще успее да стигне до самия край.

За класическа игра с мятане на копие, преминала в историята, опитайте Spartan 300. Физическите и игрови характеристики са познати, но ще се влюбите в автентичните спартански рисунки, които внасят много дълбочина в играта. Можете ли да станете шампион и член на елитните 300? Друга интересна игра с мятане на копие, която може да играете онлайн е Хвърляне на копие 2. Можете да избирате между леко, средно тежко или тежко копие. Мятате всяко едно по различен начин, за да получите най-голямото разстояние. Колко далече можете да хвърлите копието в тази игра? Започнете да играете сега, за да разберете.