Igrai Igri » Спортни Игри » Миниголф
8.7 / 10 - 2190

Миниголф

Играйте мини голф директно в дома си! Във всяка една от тези игри ще трябва да преминете през различни предизвикателства, преди да вкарате топката в дупката. Опитайте се да прекарате топката през вятърна мелница или през вода - това не е толкова лесно, колкото си мислите. Която и игра да изберете, няма да сгрешите!

Въпреки че голфът е забавен за някои хора, имаме добри новини за феновете на флаш игрите мини-голф. Всичко, което е необходимо, е да разгледате някои от страхотните заглавия, които са налични за игра онлайн. С разнообразието от стилове, ние сме събрали колекция от най-добрите игри в този жанр. Базирани основно върху прицелването, тези игри ви позволяват да се приготвите за идеалния удар без да бързате.
Наистина се радваме, че има толкова различни версии за игра. Например в Miniputt III можете да играете с осемнадесет различни дупки и дори да изберете цвета на топката. От друга страна, в Мидгет Голф пак имате осемнадесет дупки, но графиките се различават до известна степен. Office Mini Golf е поредната любима игра в тази категория. Ако искате да намерите най-добрата флаш игра мини-голф, която да играете онлайн, всичко, което трябва да направите, е да разгледате. Със сигурност ще намерите нещо, което да ви хване окото. Играта на мини-голф в реалния свят е забавна, но ако нямате възможност да излезете, можете пак да се забавлявате онлайн, като играете безплатно. Като използвате мишката за стик, ще сте в състояние да се прицелите за идеалния удар. Ако имате късмет, може да уцелите от първия път!