Igrai Igri » Спортни Игри » Тенис
8.9 / 10 - 13628

Тенис

Станате следващият Роже Федерер или Серена Уилямс с тези онлайн тенис игри. Предизвикайте опонентите си на игра на тенис на трева, чакъл и дори на пясък! Това е един забавен начин да упражнявате сервиса си, когато е твърде студено да се играе навън!

Ако обичате да играете онлайн флаш тенис игри, ние ще Ви предоставим богат избор от заглавия за геймъри от всички нива. Тенисът е забавна игра - особено когато не трябва да се потиш докато играеш! Най-добрата част е, че можете да играете безплатно нашите видео тенис игри когато пожелаете! Ако си фен на игри със стикове ще получиш удар от Stick Figure Badminton. Графиките са прости, но това е част от чара на играта. Можете ли да спечелите повече от един пореден мач? Спечелването на тази игра изглежда лесно, но е доста предизвикателно.
Tennis е по-реалистична тенис симулация. Вие ще искате да упражнявате малко своята стрелба, но когато сте готови може да отидете на по-трудния режим и да видите дали все още можете да спечелите игри. Трябва да знаете, че можете да се зарибите от този игра веднъж след като започнете да играете онлайн! Дали искате да играете един мач или цял тенис турнир, ще се влюбите в Tennis Game. След няколко игри и загуба на контроли, ще трябва да използвате всички умения, които имате за да продължите да печелите мачове. Ние смятаме че ще си прекарате добре, с която и да е онлайн тенис игра, която решите да играете.