Igrai Igri » Спортни Игри » Риболов
8.5 / 10 - 6056

Риболов

Обичате да ходите на риба, но навън е твърде студено и дъждовно? А може би не разполагате с лодка? Или пък просто не искате да нараните бедните малки рибки. Какъвто и да е проблемът, не се притеснявайте. Не е нужно да седите с часове навън, в очакване на рибата да клъвне. Тук може да ловите риба на воля.

Обичате ли да ловите риба? Ако е така, ще си паднете по нашите най-добри игри за риболов. Без значение коя изберете, ще видите, че часовете минават, докато вие облекчавате стреса, като ловите всякакъв вид риба. Някои от игрите са симулации, имащи за цел да бъдат възможно най-точни, докато други наблягат на забавлението - това означава, че имаме по нещо за всеки тип играчи. Време е да пуснете въдицата в океана или морето и да видите какво можете да уловите.
Като за начало препоръчваме Рибарят Сам. Въпреки, че е измамно лесна, тази видео игра за риболов е много пристрастяваща. Началните нива са сравнително лесни, така че да свикнете с лесната навигация, но с напредването ви ще имате нужда да вкарвате още и още пари, като хващате по-малки и по-бързи риби. Внимавайте да избягвате отровиените, за да не загубите пари! Ако успеете да стигнете до последното ниво на тази игра, вие сте истински рибар. Освен това смятаме, че може да харесате С Харпун в Лагуната или Шампион Рибар, които са две от най-добрите флаш игри за рибари, които ви позволяват действително да изживеете тръпката от хвърлянето на въдицата и да видите дали можете да уловите риба-награда. Двете се отличават по между си до известна степен, но всеки трябва да има възможност да избере игра, с която да прекара времето си във виртуален риболов.