Igrai Igri » Спортни Игри » BMX
8.3 / 10 - 4678

BMX

Всеки знае, че карането на BMX е опасно. Любител сте на силните усещания, но не искате да рискувате да си счупите всички кости и да прекарате остатъка от живота си в инвалидна количка? Пробвайте тези онлайн BMX игри. Състезавайте се, правете каскади и скачайте в различните нива. Всяко ниво е изпълнено с екстремни предизвикателства!

Карането на велосипед BMX и правенето на трикове и каскади може да бъде забавно но и малко опасно. С нашите флаш BMX игри, Вие няма да се притеснявате, да не се нараните. Състезателните игри са забавни, но когато добавите и елементите - скокове и трикове в игрите, тези видео игри стават направо страхотни. Такъв е случаят с нашите безплатни каскадьорски игри с велосипеди онлайн, които можете да играете.
В Bmx Extreme можете да карате велосипеда си и да прескачате рампи и да правите различни каскади. Колкото по-добри номера правите, толкова повече точки ще спечелите. Ако сте достатъчно добър, можете да спечелите най-много точки и да се видите на стената на славата. Ако тази не Ви звучи добре, тогава опитайте BMX Park или Свободни колела, и двете също са много добри. Ако харесвате скоковете, нашите BMX флаш игри ще Ви бъдат забавни. Най-доброто в този случай е, че можете да ги играете безплатно онлайн. Ако харесвате състезанията с велосипеди и правене на номера на рампи, ние смятаме, че Вие ще откриете любимата си игра в тази категория. Дали ще можете да преминете през всичките нива и да стигнете до края?