Igrai Igri » Спортни Игри » Народна Топка
8.6 / 10 - 8670

Народна Топка

Всеки е играл народна топка в училище. На някои им харесва да удрят хората с топка в главата, докато други не обичат да ги удрят по този начин. Сега ние предлагаме онлайн игри с народна топка и за двата типа играчи! Изпитайте удоволствието от хвърлянето на топка към някого, без да се притеснявате, че ще го нараните!

Помните ли играта на народна топка от часовете по физическо възпитание и на площадката? Сега можете да се насладите на тази невероятна игра, като играете една от безплатните ни флаш игри на народна топка онлайн. Имате ли качествата да останете последен? Дойде време да разберете това. Изберете една от игрите на тази страница, за да започнете пътешествието в спомените си и да хванете топката и да победите опонентите си, докато се опитвате да избегнете топките, с които ви целят. Толкова е забавно!
Ако не знаете откъде да започнете, може да пробвате Шоуто. В тази флаш игра на народна топка избирате един персонаж, който да контролирате, след което хвърляте топки по противниковия отбор. Целта е да не отпаднете от играта, като ви уцелят с някоя от топките. В играта има много забавни моменти. Две други популярни игри на народна топка са All Star Dodgeball и Beaned. Която и от тях да изберете, смятаме, че ще прекарате страхотно, като целите другите с топки, докато се опитвате да отбягвате топките, които идват към вас. След като се упражнявате малко, може би ще успявате да печелите игра след игра. Най-хубавото е, че можете да играете тази игра безплатно онлайн.