Igrai Igri » Спортни Игри » Спортен бар » Дарц
7.9 / 10 - 1828

Дарц

Когато се каже Дарц, повечето хора се сещат за британци с наднормено тегло, с моряшки татуировки и бира в ръка. Въпреки това играта Дарц е доста популярна и дори може да се играе онлайн. Имате ли стабилна ръка, с помощта на която ще се превърнете в следващия шампион по дарц? Разберете това тук!

Нашите флаш игри на дарц Ви дават цялата тръпка и спортменство на истинския дарц без никакъв риск някой да бъде наранен. Когато си поискате, ще имате възможност да хвърлите по някой дарц от Вашия компютър. Ние имаме за всекиго по нещо - от подробни симулации до игри, които са по-скоро за забавление отколкото до точност. Най-добрата част е, че не е необходимо да плащате нищо за да играете.

Едно от най-популярните заглавия в нашата категория от флаш игри на дарц е Darts Sim. В тази игра се играе срещу компютър но трябва да се спечели играта, за да се отключат нови полета. Можете да избирате между 4 различни героя и стилове дарц. Хвърлянето на стреличките става с мишката, така, че ще е необходимо да придобиете някои умения за това. С малко практика, Вие със сигурност ще се справите и ще спечелите играта. Ако тази игра не е за Вас, тогава Ви препоръчваме две други популярни дарц игри, които можете да играете безплатно и онлайн - Darts 301 Or 501 и Bullseye. И двете игри предлагат изключително изживяване от хвърляне на дарц, в комфорта пред Вашия компютър, независимо къде сте. Играта на дарц е страхотен начин да прекарате малко време, опитвайки се да релаксирате.