Igrai Igri » Спортни Игри » Ръгби
8.8 / 10 - 3080

Ръгби

Тъй като Световният шампионат вече приключи може да дойдете при нас, ако ви се играе ръгби. Влезте в ролята на любимия си отбор и покажете на света защо феновете на ръгбито считат, че то е един от най-великите спортове. Тези игри са динамични и контактни и с тях никога вече няма да ви е скучно!

Нашите Flash игри с ръгби ще ви забавляват с часове. Разгледайте тази категория и ще видите, че сме събрали някои от най-добрите спортни онлайн игри. Можете да ги играете безплатно онлайн винаги, когато ви е нужно да се поотпуснете. В The Big Hit, ще упражнявате уменията си на футболен нападател. Ако сте достатъчно добри, бихте могли да стигнете до края на играта. В тази видео игра има голямо количество чудесен спортен екшън. Играе се с мишка, което ви улеснява да управлявате героя си.
За нещо малко по-различно, опитайте Игра с 3 полузащитника, която ви поставя насред финал за футболна купа. Притежавате ли нужното, за да превърнете екипите в шампиони? Предупреждаваме ви, че тази игра пристрастява и може да попаднете в плен на целия бурен спортен екшън, който предлага. В Crunchball 3000 - чудесна Flash игра с ръгби, която можете да играете онлайн безплатно, трябва да ръководите екип от девет играчи. Тази игра е малко по-оплетена, така че уверете се, че разполагате с малко допълнително време да научите бутоните за управление.