Igrai Igri » Спортни Игри » Ръгби » Удари
8.8 / 10 - 17385

Удари

Имате удар като на Меси или Снайдер? Пробвайте тези игри, за да подобрите уменията си. Предлагаме различни стилове на игра с цел да подобрите изпълнението си на наказателни удари и да победите другия отбор.

Нашите безплатни флаш футболни игри са страхотен наин да преживеете тръпката, като изпълните наказателен удар в играта на футбол, независимо как се нарича тази игра там, където живеете. Както и да наричате този спорт, той е много забавен, особено свободни удари, които получавате периодично. Това е изпитание между изпълнителя на ударите и вратаря, като никой от отбора не е наблизо, за да се меси. Това наистина е сърцето на футбола.
RaulRaul
82%
Имаме страхотна селекция от флаш игри с наказателни удари, които можете да играете онлайн безплатно. Независимо дали имате няколко минути или няколко часа, можете да тествате уменията си и да проверите колко гола можете да вкарате. Ние имаме широк асортимент от игри, които предлагат малко по-различни игри. Всички те са безплатни, така че можете да играете колкото искате, докато откриете играта, която ви харесва най-много. Ако искате да ви препоръчаме, бихте могли да пробвате Penalty Shootout 2012, която се базира на сезона от 2012 г. по отношение на отбори и звезди. Ако тази игра не ви допадне, Magical Kicks и Peace Cup са други две страхотни безплатни футболни игри, които можете да играете онлайн. Без значение коя изберете, смятаме, че много ще ви хареса да изпълнявате наказателни удари и да се опитвате да надхитрите вратаря, за да вкарате гол.