Igrai Igri » Спортни Игри » Голф
8.7 / 10 - 280

Голф

Станете следващият Тайгър Уудс в тези забавни игри! Запазете спокойствие и бъдете съсредоточени, за да победите опонентите си. Всички тези игри са с различни стилове, за да ви забавляват с часове. Която и игра да изберете, няма да сгрешите!

Внимание! Можете ли да избягвате пясъчни капани? От реалистични симулации от смахнати анимации, нашите флаш игри за голф могат да се играят онлайн безплатно. Можете ли постигнете най-висок резултат и да запишете името си в класацията с най-добри резултати в някоя от игрите? Единственият начин да разберете е да започнете да играете и да видите дали имате необходимите способности, за да станете шампион по голф като Тайгър Уудс.
Ако искате проста голф игра, като за начало трябва да пробвате с Golf Jam. Във всеки кръг ще трябва да се изправяте срещу различни предизвикателства. Използвате мишката, за да контролирате движението и да удряте топката. Това не е най-прецизната флаш игра за голф, но все пак много хора я намират за забавна - дори сериозни играчи на голф, които имат нужда да се упражняват в своя любим спорт. Две от най-добрите голф игри са Turbo Golf и Midi Golf. Независимо дали искате по-прецизни голф симулации или просто нещо забавно, свързано с голфа, с което да убиете времето, ние имаме нещо за вас в тази категория. Огледайте се и не се страхувайте да пробвате игрите, докато намерите онази, която ви харесва. Можете ли да уцелите дупка от раз или поне да успеете да вкарате веднъж?