Igrai Igri » Спортни Игри » Скейтборд
8.3 / 10 - 35776

Скейтборд

Винаги сте искали да сте следващият Тони Хоук? Сега вече това е възможно! Играйте тези игри, за да упражнявате уменията си със скейтборда! Опитайте се да направите оли, задна ротация на 180 градуса или 360-градусов кик флип. Тези игри са толкова забавни, колкото и истинския скейтборд, но са по-безопасни!

Ако търсите онлайн Flash игри със скейтборд, имаме нещо за всеки. Дали сте екшън играч или харесвате ребуси, със сигурност имаме за вас игра, която да ви занимава в свободното ви време. Можете да играете всяка от чудесните видеоигри в този раздел безплатно онлайн. Една от най-добрите ни скейтборд игри на разположение е Skate Challange. Както подсказва името, играта е максимално стимулираща. Ако можете да режете и правите номера, ще успеете да натрупате максимален резултат, но може да се наложи да се упражнявате малко преди да вникнете в играта.
За нещо по-различно, опитайте Sewer Skater, която е страничен скролер със скейтборд приключение. Имате ли нужните умения, за да стигнете последното ниво? Ще можете да разберете това само ако седнете и поиграете. Подгответе се да прекарате малко време пред компютъра, като се опитвате на получите максималния резултат! Имаме всички видове чудесни Flash игри със скейтборд, които можете да играете онлайн. Независимо от нивото ви на умение, вярваме, че ще намерите нещо в тази категория, което ще раздвижи кръвта ви. От платформени игри със скейтборд до чисто състезателни игри, до игри пълни с акробатика и номера, имаме нещо за всички типове играчи.