Igrai Igri » Спортни Игри » Спортен бар » Боулинг
8.2 / 10 - 3788

Боулинг

Боулингът е много популярен спорт, особено в САЩ. Най-ранната форма на боулинг се появява в Древен Египет и Римската империя! Сложете си обувките за боулинг и не се проваляйте!

Боулингът е една от най-старите игри, но все още е много популярна. Ние разполагаме с някои от най-добрите флаш боулинг игри, включително и със заглавия, за които може би не сте чували преди! От графиките до различните видове игри, ние разполагаме с много различни варианти. Всичко, което трябав да направите е да се огледате и да видите,че ние имаме много да предложим.
Много от боулинг видео игрите са базирани на една тема. Например, Tiki Bowl се "върти" около Изследователката Дора и предлага Стич да вземе колкото се може повече точки. Това е боулинг игра за деца, но ние имаме някои от най-добрите флаш боулинг игри за възрастни, които са малко по реалистични и предизвикателни. Без значение дали играете боулинг в реалния живот или не, Вие можете крал на линиите, когато изберете една от нашите страхотни боулинг видео игри. Disco Bowling и Обикновен Боулинг са две други популярни заглавия, които хората харесват. Можете ли да спечелите максимален резултат? Единственият начин да го разберете със сигурност е да опитате една игра за себе си. Повечето се управляват много лесно и са лесни за разбиране и заучаване.