Igrai Igri » Спортни Игри » Тенис на маса
8.4 / 10 - 2771

Тенис на маса

Тенисът на маса или пинг-понг за пръв път се появява като спорт в Англия през 80-те години на XIX век. По онова време е бил известен като уиф-уаф. Въпреки че името се е променило, принципът си остава същият: две хилки, една малка топка и мрежа. Разполагаме с много разнообразни пинг-понг игри, които може да пробвате!

Ако обичате да играете Flash игри с тенис на маса, тук сте на правилната уебстраница! Отделихме много време, за да подберем най-добрите заглавия в тази категория, така че да можете да играете онлайн безплатно винаги, когато пожелаете. Тази игра изисква умения, но имаме видеоигри за всички типове играчи - дори за вас! За вълнуваща триизмерна игра, вижте Ping Pong 3D. Това е тенисът на маса, който познавате и обичате, но в тази игра е още по-интересно да играете онлайн. За да получите максимален резултат, ще трябва да се справите добре, но смятаме, че ще ви е приятно да опитате.

За Flash игра с тенис на маса само с мишка, опитайте Легенда за пинг-понг. Тъй като управлението е изцяло с мишката, можете да се съсредоточите повече върху играта, отколкото върху разположението на пръстите ви върху клавиатурата! Може да се пристрастите към тази видеоигра, така че внимавайте! Имаме дори заглавие с тема Хелоуин. В Страховито топче играете обикновен тенис на маса, но където и да погледнете, има нещо свързано с Хелуоин. Можете да играете тази игра по всяко време през годината. Не е нужно да чакате ваканцията!