Igrai Igri » Спортни Игри » Зимни игри » Хокей на лед
7.9 / 10 - 1467

Хокей на лед

Ако не сте от Канада, но въпреки това обичате да играете хокей на лед, това е мястото за вас. Можем да ви предложим страхотни игри с хокей на лед. Може да играете на класическа игра на хокей или да изберете да се състезавате на хокейното игрище. Която и игра да изберете, със сигурност ще се забавлявате!

В тази категория с най-добрите игри за хокей на лед има по нещо за всеки тип спортисти. Можете да играете която и да е от тях безплатно. Когато видите всички игри, които предлагаме, ще се развълнувате и ще ви се прииска да се засилите към леда, за да ударите шайбата към целта. Имаме широка гама от различни видове игри в тази категория.

Ако искате да разберете откъде да започнете, можете да опитате Наказание по Хокей на Лед, която е базиране на наказателни удари. Безплатните флаш игри за удари са популярни, а тази игра наистина разбива. Имате ли необходимите способности да прекарате шайбата край вратаря? За нещо малко по-различни опитайте Crashed Ice или Hockey Showdown. И двете са страхотен начин да участвате в хокей екшън, когато имате свободно време. Без значение коя игра на хокей на лед изберете, можете да играете безплатно. Това означава, че не трябва да се безпокоите за цената и можете просто да се наслаждавате на игрите. Ако сте костелив играч на хокей, ще харесате всички страхотни заглавия, които сме събрали на едно място. Тези игри могат да бъдат страхотен начин за вас да облекчите малко стреса и да разпуснете.