Igrai Igri » Спортни Игри » Стрелеца с лък
8.8 / 10 - 17532

Стрелеца с лък

Всеки е играл на "Каубои и индианци" като малък. Винаги сте били този, който носи бойната украса с пера и лъка със стрели? Тези игри не са за каубоите, а за авантюристичните индианци и робинхудовци. Вижте на какво сте способни в тези трудни нива, където е нужен точен мерник!

Обичате стрелбата с лък? Нашата колекция от флаш игри "Стрелецът с лък" ще Ви държи зает с часове, защото Вие ще се опитвате да спечелите максимален резултат. Ние имаме доста различни стилове на игра, но има за всекиго по нещо. Независимо дали искате да си дадете времето за стрелба от място в цел или искате нещо, което да се движи малко по-бързо, ние имаме най-добрите флаш игри за стрелба с лък.
Трябва да знаете, че да станете майстор-стрелец не е лека задача - и специално при нашите по-трудни игри. Ако искате игра - турнир, ние препоръчваме да започнете с Hit The Jackpot 2, в нея можете да ставате по-добър и по-добър и да печелите състезания по целия свят. Този тип игра, наистина прави стрелбата с лък и стрела забавна. Можете ли да минете по целия път от турнири по стрелба с лък? Други две популярни флаш игри за стрелба с лък, които предлагаме са Bloons Player Pack 2 и Шампион. Независимо дали искате нещо по-реалистично, което ще предизвика уменията Ви на стрелец или искате само нещо забавно за да "убиете" време, ние ще покрием Вашите изисквания. Най-доброто нещо тук е, че Вие можете да играете отново и отново без дори да похарчите и стотинка.