Igrai Igri » Спортни Игри » Олимпийските игри
8.7 / 10 - 3074

Олимпийските игри

Тук ще откриете всички ваши любими олимпийски спортове! Стрелба с лък, маратон и разбира се бягане на 110 метра с препятствия. Станете най-добрия олимпийски шампион като превъртите всички тези игри!

Мечтали ли сте някога да получите златен медал? С нашите Olympic Flash игри можете да опитате да получите бронз, сребро или злато в многообразие от различни състезания. За спортните играчи, тези заглавия са чудесен начин за уплътняване на времето. Една от най-добрите олимпийски игри, която можете да играете онлайн е Микро Олимпиада. Задачата ви е да застреляте робот с оръдие. Еднакво важни са и височината и разстоянието. Ако се справите достатъчно добре, бихте могли да получите максималния резултат. Не е обичайната олимпийска игра, но е забавно да играете.
Друга чудесна спортна игра е China 2008, която ви позволява да се състезавате в Олимпийски игри 2008. Бутоните за управление са прости, но е трудно да достигнете първото място и да спечелите голф играта. Ако се упражнявате достатъчно, бихте могли да спечелите повечето медали във всички спортове. Ако ви харесват игрите с надбягване, би трябвало да опитате Спринт, която ви позволява да направите луд спринт, така че да спечелите надбягването. Това е една от най-добрите ни Flash Olympic игри, които се играят онлайн. Най-хубавото е, че всички заглавия в тази категория се играят безплатно.