Igrai Igri » Спортни Игри » Бейзбол
8.7 / 10 - 2659

Бейзбол

Бейзболът е един от най-популярните спортове в света. Това не е чудно, тъй като в него има много стратегия, а и е вълнуващо да се гледа. Нямате бухалка или ръкавица, или пък времето е твърде лошо за игра навън? Не се тревожете. Сега може да се влезете в ролята на любимия си бейзболен отбор и да играете на най-големите стадиони. Всички тези игри са попадение в целта!

Разбийте ги! Ако харесвате любимото занимание на Америка, то вие сте точно в целта с всичките страхотни флаш бейзбол игри, които имаме. Докато гледате бейзбол, може да се отегчите малко но ако Вие играете, направо ще сте в центъра на екшъна. Независимо дали харесвате "Индианците" от Кливланд или "Червените чорапи" от Бостън, Вие ще можете да играете като Вашия любим отбор в някои от игрите.
Някои от нашите безплатни флаш игри Ви дават възможност да играете цяла игра или сезон, докато други са концентрирани върху различни аспекти от играта - като посрещане и удряне на топката извън парка. Няма значение, по кой начин искате да играете, ние имаме нещо с което да Ви забавляваме с часове. В някои от игрите, Вие дори можете да се опитате да запишете името си на стената на славата. Ако искате да опитате някои от по-популярните заглавия, трябва да опитате Pinch Hitter 2, Бейзбол 5 или Бейзболен отбор. Ние не смятаме, че ще останете разочаровани. Бейзбол онлайн може да Ви даде удоволствието от спорта без дори да похарчите стотинка. Дори можете да се опитате да сложите името си на стената на славата на някоя, от нашите най-добри флаш игри!