Igrai Igri » Състезателни Игри » Мотокрос
8 / 10 - 1607

Мотокрос

В тези невероятни мотокрос игри всичко опира до умения и бързина. Достатъчно добър шофьор ли сте, за да балансирате мотора си на купчина дърва или пък да се състезавате с него с бърза скорост на мотопистата? Запалете двигателя и елате да поиграем на тези страхотни мотокрос игри.

Нашата колекция от флаш игри за мотокрос ще накара феновете, които обичат да се състезават с мотоциклети, да се усмихнат. Имаме заглавия за нови играчи, както и игри с повече изпитания за онези, които са играли години наред. Най-хубавото е, че нашите видео игри за състезания с мотори са безплатни и можете да ги играете, когато имате свободно време. Предупреждаваме ви, че те могат да бъдат пристрастяващи и да отнемат цялото ви свободно време!
В Motocross FMX навигацията е лесна, но всичко опира до време и изпълнение. Вие, разбира се, ще форсирате мотоциклета си, но можете също така да натиснете няколко клавиша, за да изпълните различни каскади и трикове, които ще ви позволят бързо да натрупате точки. Ако сте наистина добри, може да получите най-високи резултати. Друга страхотна флаш игра за мотокрос, която можете да играете онлайн, е Motocross Urban Fever, в която действието се развива в центъра на града. За по-сериозно състезание по черните пътища пробвайте Solid Rider. Можете да сте на първо, второ или трето място, но имате къде да отидете - в следващото състезание. Притежавате ли необходимите умения, за да станете шампион по мотокрос? Тези игри ще ви позволят да узнаете.