Igrai Igri » Състезателни Игри » 3D Състезателни Игри
8.4 / 10 - 65535

3D Състезателни Игри

Препускайте през различни вълнуващи нива с камиони, коли и мотори. Всички тези страхотни състезателни игри изглеждат невероятно благодарение на най-новата 3D технология! Нито един хълм не е твърде стръмен, нито един скок не е твърде висок в тези вълнуващи състезателни игри. Застанете зад кормилото и разгромете опонентите си!

Готови? Настроени? Тръгвайте! Ако мечтаете на шофирате бързо и имате "палав" крак, Вие сте на точното място. Нашите 3D игри са забавни. И нашите флаш състезателни игри са абсолютно безплатни. Вие можете да задоволите нуждите си от високи скорости, без да плащате за това. Доброто нещо в тези игри са 3D графиките, които наистина са върхът.
От състезанията на Формула 1 до колите и моторите от НАСКАР и дори повече, ние имаме всички видове 3D състезателни игри, които ще Ви накарат да се почувствате така, че все едно Вие сте на мястото на шофьора. Някои от игрите дори ще Ви дадат опит да подобрите Вашите шофьорски умения. Да не говорим за всичките луди, предизвикателни писти, които са на разположение. Нищо не може да се сравни с усещането да се състезаваш надолу по пистата и по-специално с 3D графиката на тези флаш състезателни игри. Без значение нивото на Вашите умения, ние смятаме, че Вие ще заобичате всичките състезания, които можете да изживеете със състезателните видео игри, които ние имаме. Най-доброто е, че те са безплатни, така, че Вие можете да играете отново и отново, докато си научите "урока" и станете номер 1! Настъпете газта, тръгвайте!