Igrai Igri » Състезателни Игри » Игри с камиони
7.9 / 10 - 317

Игри с камиони

Нашите карго игри са истинско предизвикателство. Трябва да занесеш товара до неговото място без да го повредиш. Това може да изглежда лесна работа, но определено изисква определен опит! Понякога трябва просто да доставиш някакъв прост товар като зърно, а друг път тежко оборудване. Но ако обичаш да караш големи камиони с много стоки, нашите карго игри със сигурност ще те карат да се забавляваш!

Нашата колекция има някои от най-добрите налични флаш игри за товари. Ако обичаш да напълваш камиона си или друго превозно средство и да доставяш товара до неговото място, ние мислим че ще намериш нещо в тази категория. Можеш да играеш всички заглавия в този раздел безплатно онлайн, което ги прави още по-добри по наше мнение! Когато играеш Heavy Machines ти искаш да си сигурен, че си доставил товара до неговото място безопасно. Това звучи лесно, но след като започнеш да играеш играта ще откриеш че е голямо предизвикателство, особено последните няколко нива. Можеш ли да доставиш всичко на време като използваш това тежко оборудване?

Друга страхотна игра за каране и товар, която можеш да играеш онлайн е Factory Truck. Ти работиш за завода в тази игра и трябва да си сигурен, че целия товар е доставен навреме и безопасно. С практика трябва да можеш да постигнеш най-висок резултат. Опитай Farm Express 3 за игра с различни видове товари. Ще се влюбиш в различните видове товари, които ще трябва да транспортираш в тази игра. Колкото повече играеш ще забележиш колко трудно може да бъде да правиш доставките на време!