Igrai Igri » Състезателни Игри » Dirtbike
8.6 / 10 - 120

Dirtbike

Пробвайте се сега в тези екстремни мотокрос игри. Преминавайте в по-горните и трудни нива, като не забравяте да балансирате добре на мотора си. Целта е да достигнете финиш линията, без да паднете от мотора или да се блъснете в нещо. Не подценявайте трудността на задачата - по-трудно е, отколкото звучи!

Нашите флаш игри Trial Bike са вълнуващ начин да изживеете своята мания с мотор с помощта на компютъра си и интернет връзка. Когато ви се прииска нещо реалистично или нещо малко "по-така", ние разполагаме с всички видове игри за състезания с мотори, които ще ви предложат изпитания и предизвикателства. Хубавото при някои от тях е, че можете да надстроите мотора си в движение, така че да се справите с по-предизвикателните маршрути по пътя.
Една от най-добрите флаш игри Trial Bike, която имаме в момента, се нарича Мръсно колело. В тази игра можете да маневрирате с мотора си така, че да извършвате сложни скокове, но трябва да внимавате да не се облягате назад прекалено много - в противен случай ще се разбиете! Тази игра е за всички, които обичат мръсни мотори и състезанията на необработени хълмисти терени. Другите харесвани заглавия са Dirty Bike Racers и Motocross TG. И двете са страхотни флаш игри с мръсни мотори, които ще погълнат вниманието ви часове наред, докато се опитвате да преминете всяко ниво за възможно най-кратко време, докато събирате точки за изпълняваните от вас каскади и други номера в процеса на играта. Която и да изберете, ако сте виртуален моторджия в сърцето си, ще останете доволни.