Igrai Igri » Летящи игри » Пилот Каскадьор
8.4 / 10 - 3154

Пилот Каскадьор

Кой ли не е искал да стане пилот каскадьор, докато е бил малък! Сега можете да станете, или поне онлайн! Летете в небесата и се опитайте да направите най-висок резултат чрез изпълняване на най-зашеметяващите каскади!

Ако харесвате игри с пилотаж, трябва да видите чудесната ни колекция от най-добрите Flash игри с пилоти каскадьори. Тези игри ви позволяват да изпълнявате каскади във въздуха с различни самолети и други превозни средства. Най-хубавото в нашите видеоигри с пилот каскадьор е, че можете да ги играете безплатно онлайн, винаги, когато пожелаете! В Stunt Pilot Island, ще имате многообразие от мисии, които трябва да изпълните. Само най-добрите пилоти ще стигнат до края на тази игра. Притежавате ли нужното, за да маневрирате самолета си във въздуха, докато правите каскадите?

За повече забава с акробатичен пилотаж, опитайте Stunt Pilot Trainer. Отначало изглежда лесно, но иска малко практика. След като се усъвършенствате, ще можете да завършвате нивата по-бързо за по-висок резултат. Можете ли да минете през цялата академия? Сега е моментът да разберете! Която и да изберете, нашите Flash игри с пилот каскадьор ще ви забавляват докато пилотирате във въздуха, изпълнявайки многообразни номера и каскади. Само най-добрите пилоти ще достигнат максималния резултат и имената им ще бъдат на лидерските табла!