Igrai Igri » Състезателни Игри » Monster Truck
8.6 / 10 - 800

Monster Truck

Състезавайте се с вашия страхотен камион-чудовище през пресечен терен или пък изпълнявайте най-щурите каскади с него! Бъдете най-бързия, най-страхотния и най-якия шофьор на камион-чудовище на пистата! Дами и господа, време е да запалите двигателите!

Щом стане въпрос за най-добрите флаш игри с чудовищни камиони, трябва да видите някои от заглавията, които имате в тази категория. Можете да играете някои от тях безплатно онлайн по всяко време на деня или нощта. Едно от нещата, които харесваме в тази игри, е че те са много забавни. С простите механизми на игра, диви и смахнати графики, не е трудно човек да се пристрасти към тези състезателни и засилващи скоростта игри.
В Вечерен час с чудовищен камион трябва да се опитате да се приберете у дома преди да падне нощта. Докато обикаляте из града, на пътя ви ще се изправят препятствия, но вие не се безпокойте, защото сте зад волана на чудовищен камион! Тази игра е лесна за играене, но трудна за усъвършенстване. Отделете необходимото време и вижте дали можете да преминете през цялата игра. За различни предизвикателства с чудовищни камиони опитайте Turbo Monster Truck за смяна на темпото. В тази игра също карате чудовищен камион, но минавате през хълмове, докато се опитвате да съберете точки, като се въртите кръгообразно. Звучи сложно, но играта е лесна и ще ви забавлява часове наред.