Igrai Igri » Състезателни Игри » Формула 1
8.1 / 10 - 5235

Формула 1

Имате ли необходимите способности, за да финиширате първи в тези игри с Формула 1. Имате ли здрави нерви, за да направите завой с пълна скорост и да изпреварите опонентите си? Ако отговорът е да, тези игри са перфектни за вас. Това е един забавен начин да изпитате тръпката от състезанието без да е нужно да рискувате живота си!

F1F1
76%
Нашите флаш игри Формула 1 ще ви забавляват и ще утолят жаждата ви з високи скорости. Независимо дали искате нещо реалистично и точно, или нещо, което е просто забавно и малко лудо, имаме по нещо за всеки. Независимо дали сте опитен рали състезател или просто ентусиаст, много ще ви хареса да седнете зад волана на някои от тези коли. Те са бързи и вие наистина можете да вдигнете скоростта по пътя.

Като за начало, смятаме, че може да харесате Grand Prix Go. Ако можете да завършите това състезание първи, вие наистина знаете какво правите. Две други заглавия, които може да поискате да включите, са Formula 1 Champion и Ултимейт Формула Рейсинг. Всички те са едни от най-добрите флаш игри на Формула 1, които можете да играете онлайн. А най-хубавото е, че те са безплатни. Точно така, с тези мощни машини можете да засилите скоростта колкото ви душа иска, без нуждата да харчите каквито и да било пари. Играчите на Формула 1 са специална порода, които са създадени с нуждата от високи скорости. Имате ли уменията да контролирате някоя от тези мощни машини по пътя по-бързо от противниците си? Сега е моментът да разберете. В тази категория имаме игри за шофьори с всякакви умения. Независимо дали сте начинаещ или сте се състезавали години наред, тези флаш състезателни игри наистина ще ви грабнат.