Igrai Igri » Състезателни Игри » Бой на пътя
8 / 10 - 146

Бой на пътя

Карай няколко скъпи коли с пълна газ. Независимо дали искаш да караш Батмобил или просто Ферари, ние ги имаме всички точно тук за теб. Някои от тези игри са много вълнуващи, те отнемат живота на живеещите в скоростната лента на следващото ниво.

Mad Max Beyond Thunderdome (Лудият Макс отвъд гръмотевиците) беше просто филм, но тези Flash игри с бой на пътя ще ви позволят да изживеете приключението "бой с коли на магистралата". Имаме няколко различни видове игри - по нещо за всички видове състезатални и екшън играчи. Като начало препоръчваме Gotham City Street Chase. Феновете на Flash игри с Батман ще са очаровани от тази игра, която ви позволява да препускате из Готъм Сити като се сражавате. Можете ли да помогнете на супергероя да спаси деня с вашите шофьорски и бойни умения?
Две други игри с бой на пътя, които харесваме, са Desert Fighter и Total Takedown. И двете са вълнуващи приключения, с които ще се забавлявате часове наред. Ако харесвате състезателни или бойни игри, тези ще повишат адреналина ви. Ако търсите най-добрите игри с бой на пътя, сте на правилното място. Имаме множество заглавия в тази категория, които може да не сте играли преди, така че стегнете коланите и се пригответе за бой на магистралата. Притежавате ли нужното, за да бъдете цар на пътя? Сега е моментът да разберете дали сте достатъчно добър да вземете короната.