Igrai Igri » Състезателни Игри » Състезание
8.2 / 10 - 151

Състезание

Предизвикайте себе си и опонентите си в тези страхотни състезателни игри. Може да карате обикновена кола или пък да плавате на лодка. Ако пък обичате роботи, имаме и игри с роботи! Пробвайте всички игри!

От коли до лодки до космически кораби, нашите Flash състезателни игри ви поставят на шофьорската седалка. Притежавате ли нужните умения да се класирате пръв? Колкото по-добре се справите във всяко трасе, толкова по-дълго ще можете да играете. В някои от тях не е толкова лесно да стигнете до крайната писта. Една от най-добрите състезателни Flash игри, която имаме сега, е Pirate Race. В тази състезателна видеоигра сте пират, който трябва да препуска, за да вземе съкровището и да се върне преди противниците си. Не се тревожете, може да използвате пиратски методи, за да сте сигурни, че ще спечелите предизвикателството.
В Ghost Racer, докато шофирате, ще трябва да помислите за стратегия. Когато ви ударят, здравето ви се понижава. Докато карате, може да получите подкрепления, за да не изгубите живот. Целта е да се опитате да изпреварите другите състезатели по трасето. Състезателното каране по калния път в Dirt Racers е изключително забавно. Можете да нанасяте щети на други състезатели, но трябва да внимавате да не допуснете твърде много щети по вашата кола. Най-важното в тази игра е да оцелеете в пясъка и калта. Притежавате ли нужното, за да спечелите състезанието?