Igrai Igri » Състезателни Игри » Куад рейсър
8 / 10 - 1399

Куад рейсър

Елате и се състезавайте в калния свят на скоростните АТВ-та. Летете над бабуни, изпреварвайте опонентите си и финиширайте първи в тези страхотни игри. Забавление на 4 колела!

За всеки, който харесва четириколесните и вълнуващото шофиране по неравен терен, нашите Flash Quad игри ще бъдат вълнуващи. Когато видите всичките ни страхотни заглавия, събрани на едно място, ще пожелаете да имате повече време през деня, за да можете да ги играете всичките. Тези състезателни игри са много забавни. Като начало, би трябвало да опитате 4 Wheel Blitz, в която има лудо препускане по неравен терен. Не се тревожете, защото вашата четириколка е направена така че да се справи с всичко, на което може да я подложи пътят. Шофьорските ви умения ще определят дали ще спечелите или не.
Друга добра онлайн Quad игра е Offroad Thunder, която изисква от вас да правите скокове и акробатични номера, за да получите максимум точки. Докато се придвижвате напред в играта, ще ви е необходимо да се справяте все по-добре, което прави играта такова предизвикателство. За основната състезателна игра с четириколесни, вижте Extreme Quad 3D - тя има всичко, което бихте могли да искате в една игра със шофиране по неравен терен, и още нещо повече. Ако имате време, ви е нужно да се упражнявате колкото може повече, за да можете да получите максималния резултат и да станете King of Quad.