Igrai Igri » Състезателни Игри » Паркиране
8.1 / 10 - 22681

Паркиране

Тествайте уменията си за паркиране тук, преди да излезете и потрошите колата на баща си. Опитайте се да маневрирате колкото може по-внимателно, за да избегнете другите коли и пожарни кранове и може би, просто може би, баща ви някой ден ще ви позволи да паркирате колата му!

Нужна ви е практика, за да се научите да паркирате? Селекцията ни от най-добрите Flash игри с паркиране ще ви помогне да научите основните неща, като същевременно се забавлявате. Някои от игрите в този раздел са по-сложни от други, но всичките са развлекателни. В играта Предизвикателство на Паркинга сте в паркинг и трябва да опитате да намерите перфектното място, така че да не ходите твърде далеч, за да стигнете до магазина. Flash играта е много забавна и ще ви бъде приятно, докато се опитвате да паркирате.
Друга чудесна игра с паркиране, която може да играете онлайн, е Air Traffic Chief. В нея сте авиодиспечер, който трябва да паркира аероплани и реактивни самолети. Тази игра може да стане трескаво бърза, но с практиката ще сполучите да стигнете до финалния етап. За още забавно паркиране, опитайте Park my Limo Game, в която трябва да се научите да паркирате лимузина без да причините вреда. Тези онлайн видеоигри със шофиране могат да бъдат много забавни. Колкото повече играете, толкова по-добре ще можете да паркирате - независимо къде шофирате!