Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Махжонг
9.1 / 10 - 9203

Махжонг

Маджонг е популярна настолна игра, която идва от Китай. Твърди се, че китайският философ Конфуций я създава преди 2500 години! Сега имате възможност да я играете тук, онлайн. Тази класическа игра предлага разнообразна тематика и стилове, така че със сигурност ще се забавлявате.

Нашите флаш игри маджонг са страхотен начин да се насладите на азиатската стратегическа класика. Въпреки че правилата на играта са прости, ако погледнете отвъд плочките, ще разберете, че се изисква много стратегия, за да победите. Независимо дали играете срещу компютър или други хора по земното кълбо, смятаме, че ще прекарате страхотно с тази видео игра.
Като за начало трябва да започнете с Домино кула. В тази версия има различни опции, които можете да персонализирате. Ако искате нещо по-различно - една тематична игра на маджонг, пробвайте с Mahjong Alchemy. В случай, че нито една от тях не ви допада, винаги можете да играете Свържи Животните, която е по-лесна версия на играта, която се върти около плочки с различни котки. Независимо дали преди сте играли флаш игри маджонг онлайн или търсите нещо ново, смятаме, че ще намерите нещо, което ще ви хареса на тази страница. Отделили сме много време, за да подберем най-добрите игри в тази стратегическа класика. Можете да играете колкото игри желаете безплатно. Най-хубавото е, че в края резултатът не се изчиства, затова можете да започнете нова игра, когато пожелаете.