Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Shell Gam
8.1 / 10 - 585

Shell Gam

Тази заблуждаваща игра е позната от векове. Но ние сме избрали някои интересни версии за теб. Играй безплатно тези игри с черупки!

Тази игра е стара, но колекцията ни от най-добрите Flash игри с черупки ще ви е интересна. Някои от тях са наистина прости и лесни за играене, докато други смесват действието и добавят различни игрови елементи, за да е интересно. Най-хубавото е, че се играят безплатно онлайн. Една от любимите ни класически игри с черупки е Игра с Миди. Използват се кокосови черупки, но главното условие е вашето очакване. Друга игра с черупки с малко изменение е Thimblerig, която използва билярдни топки. Тази игра може да ви забавлява, докато се опитвате да отгатнете местоположението на топката. И двете игри със смяна на черупката са наистина близки до класическата игра.

В Целувка е Ефир сте в шоу игра и трябва да целувате жени. Ако не изберете правилната жена, излизате от щоуто! Това е страхотна вариация на играта с черупки и добавя нюанс и емоция. Притежавате ли нужното, за да спечелите шоуто? Ако разгледате Flash игрите с черупки, които сме събрали на едно място, със сигурност ще намерите нещо подходящо за прекарване на времето. От различни рисунки и музика до добавяне на други елементи към основната игра, имаме по нещо за всеки.