Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Покер
9.9 / 10 - 65535

Покер

Тук може да откриете най-добрите онлайн покер игри. Разнообразните стилове покер ще прогонят скуката. Ако си падате по предизвикателствата, може да пробвате покер с 3 карти. Сложете си каменната маска и нека играта започне!

Имате ли лице на покерджия? То не ви е необходимо, когато играете тези Flash игри с покер. Дали играете срещу компютъра или някого по света, уверени сме, че ще се забавлявате страхотно, докато играете - без да губите пари! Картоиграч ли сте? Като начало, бихте могли да опитате Govener Of Poker. Притежавате ли нужното, за да бъдете Губернаторът или Покерджията? Ако знаете как да играете карти, няма да имате никакъв проблем с тази игра. Дали можете да печелите до финала или не е съвсем друг въпрос.
В Governor of Poker 2, трябва да пътувате от град на град в стремежа си да убедите Кмета, че покерът е игра на умения, а не на късмет! Можете да вземате заеми от банката, да купувате сгради и да вършите други неща помежду игрите с карти. Имаме някои от най-добрите онлайн Flash игри с покер. Можете да играете безплатно, винаги, когато имате малко свободно време. Независимо дали сте нов в тази игра на карти или играете от години, вярваме, че ще някои от тези игри с покер карти ще ви очароват.