Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Бързи Карти
8.9 / 10 - 2832

Бързи Карти

Тези игри с бързи карти са различни от традиционните игри с карти. Целта е всеки играч да се отърве от всичките си карти. Този, който го направи пръв, печели!

Ако не ви стига време и бързате, трябва да опитате колекцията ни от Flash заглавия с бързи карти. Имаме по нещо за всеки. Независимо от нивото ви на умения, със сигурност ще намерите игра с карти, която ви допада. Най-хубавото е, че играете безплатно онлайн, винаги, когато пожелаете. За истински бърза игра, опитайте Lightning. Целта е да се отървете от всичките си карти пръв. С практика може да станете добър в тази игра. Всеки рунд е кратък, като се опитвате да различите картата, после натискате правилния клавиш със стрелка, за да я пуснете и да продължите нататък.

В Speed Cards цветът на картите няма значение. В тази игра с бързи карти най-важни са числата. Посоката се изменя от възходяща към низходяща, така че наистина трябва да внимавате. Ако се отървете пръв от всичките си карти, печелите. Бързината в различаване на картите ще е определяща за победата ви в Speed. Ако сте достатъчно бърз, може да се отървете от картите си навреме и да спечелите мача. Натискате клавишите със стрелките, за да посочите къде пускате картата. Действието в тази и във всичките ни онлайн игри с бързи карти е скоростно!