Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Игри на дъска
9 / 10 - 5633

Игри на дъска

Перфектната събота вечер - събрали сте се със семейството си и цяла вечер играете "Риск". Това е забавление за цялото семейство. Омръзнало ли ви е малкият ви брат да се опитва винаги да мами или пък баща ви да не умее да играе? Играйте всички ваши любими настолни игри тук, онлайн!

Харесвате ли класическите настолни игри? Ние имаме много такива - дама, шах и дори такива, базирани на Deal Or No Deal. Ние имаме и стратегически настолни игри, които Ви позволяват да поемете ролята на генерал и да отбиете врага на всяка цена. Най-доброто в случая е, че няма да Ви се налага да чистите накрая! Всичко, което трябва да направите е да натиснете бутона и да започнете от нулата.
Ние дори имаме и настолни игри за много участници. Ако пък предпочитате да играете срещу компютър, можете да го правите също. Една от по-популярните настолни игри в нашата колекция е Световни Войни 2, която Ви позволява да избирате армията си, план-карта на битките и дори броя на играчите в битките. След това, воювайте! Към тази обикновена война можете да се пристрастите. Две други популярни заглавия в секцията на нашите флаш настолни игри са Световни Войни и Dice Mogul. И двете ще Ви предложат часове на забавление - без начение възрастта Ви. Ако се огледате наоколо, Вие ще видите, че ние имаме и доста други различни видове игри, за всички типове геймъри. В някои от игрите, дори можете да видите името си написано на стената на славата, ако сте достатъчно добър.
DiamDiam
76%