Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Китайска табла
8.1 / 10 - 916

Китайска табла

Бързо ще преодолееш различията, които тази игра има сравнена с нормална игра на дама. Дори ако наистина не познаваш правилата на дамата може лесно да играеш този вариант на дама. Играй срещу компютъра или срещу опонент-човек чрез онлайн каналите.

CapsCaps
77%
Нашите флаш игри на Китайски шашки са безплатни да се играят онлайн и ще останете с приятно чувство от тази настолна игра. Независимо дали играете срещу компутър или сте попаднали на версия за много участници, в която можете да имате съперник от някъде, ние смятаме, че тези наши шашки ще Ви харесат. Stone Checkers е само една от многото видео игри на Китайски шашки онлайн от нашата колекция.

Други две популярни игри на Китайски шашки са Китайски Шах и Blobs. И двете игри са уникални и интересни, и използват стратегията на класическата игра. При тези игри няма да се притеснявате да не изгубите шашките! Също, не е необходимо след като ги наредите да чистите след това. Всичко, което трябва да направите е да натиснете бутона и да започнете да играете отново. Това е една от причините, хората да обичат да играят нашите онлайн флаш игри. Ако харесвате Китайски шашки, но искате нещо малко по-различно и все още с малко китайски привкус, ние Ви предлагаме да видите нашите Махжонг флаш игри, за да се разнообразите малко. Играта на Китайски шашки е забавна, но дори и че имаме развлични варианти, понякога Ви се иска нещо малко по-различно.