Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Sudoku
9.3 / 10 - 532

Sudoku

Имате ли уменията да решите тези судоку пъзели? Целта е решетката да се запълни с всички числа по логичен начин. Играта судоку идва от Япония, където е много популярна пъзел игра от 1986 година. Судоку е леснa за научаване игра, но трудна за усвояване!

За любителите на игри с ребуси, селекцията ни от онлайн Flash игри със Судоку ще е занимателна. Имаме заглавия за всички видове нива на умения. Независимо дали сте нов в този вид игра или играете от години, имаме необходимото предизвикателство за вас. Най-хубавото е, че играете безплатно онлайн! За една наистина проста игра, опитайте Sudoku 2. Тя има всичко, което харесвате в Судоку, без много екстри. За любителите на играта, това заглавие ще е толкова забавно, че ще ви се иска да не свършва. Не се тревожете, имаме и други страхотни Flash видеоигри със Судоку.
Друго чудесно заглавие е Sudoku Original, която е оригиналната онлайн игра с улучване на числа. Ако се затрудните, играта наистина има съвети, които може да използвате. За най-голямо предизвикателство, опитайте да стигнете до края без изобщо да използвате съвети. Достатъчно добър ли сте? Тематична версия, която може да играете онлайн, е Sudoku Remote. Играта представлява това, което познавате и обичате, но получавате малко екстри, за да се забавлявате докато играете. Която и игра със Судоку да решите да играете, не е нужно да се тревожите за плащане.