Igrai Igri » Логически Игри » Quatro
8.5 / 10 - 1990

Quatro

Куатро е стратегическа игра, в която играете срещу компютър, за да отбележите най-високия резултат. Свържете точките, за да образувате кутийка. С течение на играта нивата ще стават все по-трудни и по-трудни. Забавлявайте се!

DotsDots
80%
Ако никога преди не сте играли Flash игри Куатро, предстои ви неочаквана наслада. Това са лесни игри за раздвижване на мозъка, но са мъчни за овладяване. Идеята е проста - свързвате точките, за да образувате кутии. Необходимо е да имате цялостна стратегия, ако искате да спечелите. Притежавате ли нужното? В Квадрати получавате точки като образувате кутии чертаейки линии от точка до точка. Готиното в играта е, че ако получите трите кутии за подаръци, можете да отключите тайно ниво и да продължите да играете. Тази игра е супер пристрастяваща, така че внимавайте!

Продължението - Quatro 2 е също толкова забавно и ви дава дори повече възможности да упражнявате ума си с ребуси. За по-общ вариант на играта, опитайте Dots, която се играе по същия начин, но е малко различна. Която и Flash игра Куатро да играете онлайн, вярваме, че ще ви допадне начина, по който стимулира ума ви точно, както е нужно. Игрите с ребуси, които са твърде мъчни или изискват твърде много мислене, не са много забавни. Тези игри са по-добри от повечето предизвикващи ума игри, които се намират онлайн.