Igrai Igri » Логически Игри » Запомнящи се игри
8 / 10 - 183

Запомнящи се игри

Пробвайте тези игри за трениране на паметта, за да тествате и може би подобрите кратковременната си памет. Всичко, което трябва да направите е да откриете идентичните картинки чрез възможно най-малко опити. Преди да започнете дадена игра, уверете се, че сте добре отпочинали и концентрирани, тъй като тези игри изискват пределна концентрация и интелект!

Флаш игрите за тренировка на паметта са страхотни, защото ви помагат да подобрите паметта си, макар че на пръв поглед просто играете. Съставили сме списък с някои от най-добрите флаш игри за тренировка на паметта на едно място. Разгледайте и вижте дали някои от игрите ви се струват привлекателни.
Ако не можете да решите, трябва да опитате От Ниско на Високо 2 като за начало. Това е втората в сериите, но е забавен начин да тренирате паметта си. Друга популярна игра е Memflex. В нея трябва да помните числата и след това да ги повторите в определен ред. Въпреки че звучи лесно, може да се окаже голямо предизвикателство. Тази игра може да ви помогне да тренирате паметта си. За онези, които не обичат числа, има повече смисъл да започнат с Хранителна Памет 2. Само трябва да ви предупредим, че тези игри за трениране на мозъка могат да ви накара да огладнеете! Нещо интересно, което можете да направите, е да тествате паметта си с числа и след това да преминете на видове храна, форми или нещо друго, за да видите дали резултатът ви се подобрява по някакъв начин. С толкова много страхотни флаш игри, които можете да играете онлайн, смятаме, че ще намерите нещо, което да ви помогне.