Igrai Igri » Логически Игри » Мач 3 » Bejeweled
9.2 / 10 - 5095

Bejeweled

Всеки познава играта "Bejeweled" и всеки я харесва. Тук може да намерите различни видове игри "Bejeweled", всяка с уникален стил. Имате възможност да играете с различни тематични вариации на играта - в джунгла, с маймуни, дори с пирати. Пробвайте всички!

Сигурно сте запознати с играта Бежевелед, но знаете ли колко нейни варианти има? Ние имаме много от страхотните флаш игри Бежевелед, които ще Ви държат заети. Всяка от игрите има уникален дизайн и се играе по различен начин, но ние сме сигурни, че ще откриете нещо, което да Ви харесва. Можете дори да ги опитате всичките онлайн, защото са безплатни.
Независимо дали ще тръгнете с тема - маймуни, свят на пирати или Бежевелед от джунглата, ние ще задоволим потребностите Ви. Нашата колекция от безплатни флаш Бежевелед игри е безплатна да се играе онлайн, когато разполагате дори и с малко време. Някои от нашите най-популярни заглавия са Ancient Jewels и Търсене на скъпоценен камък. Вие можете също да поискате да опитате Fitz!, в която Вие трябва да елиминирате цветни плочки като ги напасвате. Ако наредите три с еднаква форма в един ред, Вие ще елиминирате реда. Можете също да променяте две съседни фигури, докато ги напасвате. Можете да се упражнявате на компютъра или да включите на режим - много участници в играта! Която и флаш Бежевелед игра да изберете, опитайте се да стигнете до стената на славата и да оставите името си на нея!
RainRain
84%
GemsGems
83%