Igrai Igri » Логически Игри » Премести Кутия
8.4 / 10 - 149

Премести Кутия

Тези игри ви предизвикват да използвате интелекта си, за да решите пъзелите. Преместете блокчето, за да изпълните целта си. Всички тези игри имат определени особености и стил, така че пробвайте ги всичките!

Преместването на кутии звучи лесно, но може да бъде и отчайващо трудно - или забавно, зависи от това какво е Вашето определение за "добре прекарано време". За някои хора местенето на кутии е страхотен начин да прекарват времето си и да тренират мозъка си. Главната цел е проста - местете кутиите, докато постигнете целите си и преминете нивото. Проблемът е, че колкото повече нива минавате, те все по-трудни стават.
Stoneage Enigma е страхотна игра за местене на кутии. Всичко, което трябва да парвите е да местите кутиите на червените квадрати. Звучи лесни, нали? Да, първото ниво няма да Ви създава проблеми, но ще имате проблеми по-натаък в играта, когато се наложи да преминавате през последните нива. Все още, това е една от по-добрите игри, с които разполагаме, за местене на кутии. Ако не Ви харесва, можете да опитате Silver Sphere или Cover Orange 2, и двете ще Ви задържат зает с часове. Тези главоблъсканици и загадки не са невъзможни за решаване, но така ще Ви се стори, когато за пръв път се сблъскате с тях. Ако сте достаъчно добър, може би ще успеете да сложите името си на стената на славата за местене на кутии. Това не е толкова лесно, колкото звучи, защото много, страхотни геймъри играят тези игри.
BlocBloc
82%
RlaxRlax
80%
ZebaZeba
79%